Menu


|

|

|

Racefietsen

    
Hoe lang al niet vormen grote cols als  de Izoard, de Galibier of de Vars het strijdtoneel voor spannende bergetappes in de Tour en de Giro ? Mooi om naar te kijken, maar misschien trekt het je meer om zelf eens de strijd met zo’n grote col aan te gaan.
Want laten we wel wezen, het mooiste is natuurlijk om
zelf de stoute schoenen aan te trekken en op een rustige dag een col omhoog te fietsen. Voldoening en eeuwige roem gegarandeerd!


De Galibier, maar ook andere prachtige alpenreuzen als de Granon, Vars of de col Agnel zijn vanuit Champcella eenvoudig te bereiken. De ronde over de col l’Izoard moet je een keer gedaan hebben. De route is uitgepijld en echt magnifiek.

Denk je, ach dat kan ik niet of mijn conditie schiet te kort, overweeg dan eens om een e-bike te huren. Met de ondersteuning van je motor wordt het beklimmen van een col, of welke fietstocht dan ook, een stuk eenvoudiger. Wij werken samen met een verhuurbedrijf voor e-bikes van verschillende aard.

Het E-biken heeft in de Alpen een grote vlucht genomen en je zult merken dat je niet de enige bent die met ondersteuning rondfietst. Jong en oud heeft bij ons de e-bike omarmd.


 


Top

   Gite la Bergerie.  63 Rue du pied de Ville   05310 Champcella     France
  

Copyright